Audiovisueel

uit 2023 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Dagschotel in de brasserie

2023

Pietje Pierewiet

Nutmaking jaysong

2023

Audiovisuele videosampling met eigen akoustische muziekfragmenten. Klik hier om het filmpje te bekijken indien u een pakket hebt. Of vind het op Stijn Wuytens (@stijnstwtswuytens) | TikTok Een RE:play met een maat vertelt het allemaal! Maat: Wat de klimaatverandering allemaal met zich meebrengt  Antwoord: Begaaid man: vlaamse gaai, ekster, kauw, kraai en nog een paar pierewietjes. Ze zitten allemaal in de eindopname. Ik zie de bomen uit de grond schieten gelijk paddestoelen zoals in het Romeinse lusthof van Asterix, Obelix, Idefix en Felix. 

Sunny side down

2023

Audiovisuele videosampling met eigen akoustische muziekfragmenten. Klik hier om het filmpje te bekijken indien u een pakket hebt. Of vind het op Stijn Wuytens (@stijnstwtswuytens) | TikTok Sunny Side Down 3.'23 (4'32") Beeld: Verhaalassistentie: Rosie Wuytens Laser: met Felix Wuytens Graffiti: met poképunt en Felix Wuytens Verlichting: stijnwuytens.be Kledij: stwts.myspreadshop.be Muziek: Raadgeving: Rosie Wuytens (c) Mind Sound Music, Stijn Wuytens

Sneeuwhitje

2023

Ausiovisuele muzieksampling met eigen akoustische instrumenten. Klik hier om het filmpje te bekijken indien u een pakket hebt. Of vind het op Stijn Wuytens (@stijnstwtswuytens) | TikTok                                                            Hele avond alpenhoorn, trompet en tuba geoefend. Wordt er opeens aan de deur geklopt. Ik doe open en zie dat er een olifant in de deuropening staat. Ik vraag: "Ja, wat is er?", zegt de olifant: "Oh, ik dacht dat u me geroepen had." "Neen, voor 22 u roep ik normaal geen olifanten. Trouwens, met die goede isolatie vandaag de dag heb ik hooguit naar u gefluisterd. Maar wil je misschien een nootje?", antwoord ik daarop. "Ja, dat is waar en dat lust ik wel", zegt de olifant. Waarop ik weer: "Wil je graag een mi-b-mol of liever een si-b-mol?" "Dat maakt niet uit", repliceert de olifant. "Maar ik verkies wel nootjes waarvan niet eerst de chocolade al werd afgesabbeld." "Ja hoor, wat een complimenten. Een gekregen paard moet je niet in de bek kijken", miauwt mijn kat die al snel jaloers is wanneer ik aandacht aan vreemden geef. Ik negeer haar en vraag de olifant beleefd: "Kom je niet liever even binnen? Dan zet ik er een tasje thee bij of zo." "Neen, dan ga ik maar weer", toetert de olifant. Begrijpelijk, olifanten kunnen immers niet door een gewone deuropening. "Tot ziens dan!", roep ik het kolossale dier achterna en hoop dat ik daarmee geen gevoelige snaar raakte.

Rest

2023

Audiovisueel samplewerk van eigen akoustische muziekfragmenten. Klik hier om het filmpje te bekijken indien u een pakket hebt. Of vind het op :Stijn Wuytens (@stijnstwtswuytens) | TikTok. Een ritmische overschakeling van het hectische werk dat een poging doet om een rustig vakantieritme in te zetten, in balans van omgeving en natuur.